HTML

Házi vízmű

A házi vízmű a kertek és az épületgépészet egyre jellemzőbb eleme, mégis kevesen foglalkoznak ezzel a témával.

Friss topikok

  • szivattyuk: Üdv, Sajnos túl kevés az információ. Ahhoz, hogy közelebbi lehessen mondani kellene néhány pontos... (2013.04.30. 12:51) Mi a házi vízmű szerepe?

Új házivízművek

Nincs megjeleníthető elem

Partnerek

Ahol szivattyú van ott kert is akad, minden bizonnyal legalábbis a házi vízmű leginkább a kertes családi házakban fordul elő leginkább. Ahol pedig kert van ott van kerítés és vagy ha még nincs talán lesz. Aki kerítésépítésre adja a fejét annak előzetesen át kell gondolnia milyen célból: területvédelem, takarás vagy csak egyszerűen a terület kijelölése? Minden esetben célszerű átgondolni azt is: kész kerítéselemből vagy kerítéslécekből készítettjük el a kerítésünket, mivel a kézi munka Magyarországon is egyre drágább persze akkor ha találunk erre szakembert ilyen esetekben mindig megéri előregyártott kerítéselemekkel dolgozni.

Amennyiben eldugult a WC nem folyik le a mosdóban a víz vagy csöpög a csap hívjon szakembert duguláselhárítás Szentendre a legjobb szakemberektől.

Elhanyagolt kertje van? Építkezik és a kertre már nem maradt idő? A szomszéd kertje mindig zöldebb? Profi kertépítés Szentendrén és a környéken. Kertészmérnök vezette csapattal, hozzáértő profi szakemberekkel. Kertépítés Leányfalu, Tahitótfalu, Pomáz és a környékbeli településeken.

Egy építkezés netán bontás mindig szeméttel jár. A szemét pedig egyúttal költséggel is. Amennyiben a Dunakanyarban építkezik és konténere van szüksége, akkor hívja bátran a szentendrei konténerest. A legjobb árak Leányfalu, Tahitótfalu és a környékbeli településeken, így Pócsmegyer, Horány és Surányban is.

BMW vagy Mini gépjárművekkel rendelkezik? Megbízható BMW szervízt keres? Akkor a Group Bavaria Kft.-t feltétlenül keresse fel: megbízható szakemberek és korrekt árak jellemzik ezt a Budapesten található BMW autószerelő műhelyt. Kérejen Tőlük is ajánlatot nem fog csalódni sem a szakember gárdában sem pedig a kiszolgálásban.

Országgyűlési választások 2022 április 3. Két nagyjából egyforma erő feszül egymásnak egy ellenzéki választási pártszövetség valamint a regnáló kormánypárt: választás 2022

Milyen házivízművet vegyünk?

2013.03.25. 19:30 frissinfo

Aki a kérdésre egy típust vár válaszként az csalódni fog, hiszen az, hogy melyik eszközt vásároljuk meg számos tényezőtől függ: honnan szeretnénk vizet kinyerni, milyen mélységből, milyen vízoszlop mellett és milyen vízhozamot várunk el. Mennyire szennyezett (üledékes, lepedékes) az öntözésre alkalmas víz stb.Ha ezekre a kérdésekre választ kaptunk, akkor az alábbi házi vízmű típusokat javasoljuk:

Pedrollo Hydrofresh házi vízellátó rendszer
Wilo HWJ házi vízmű szivattyú
Grundfos MQ házi vízellátó, hidrofor
Wilo FMC házi vízmű szivattyú házi vízellátó
A Pedrollo házi vízellátók alap termékága a Pedrollo Hydrofresh család, amely elsősorban a Pedrollo JSW házi vízműveken alapul. Házi vízellátó rendszer (szivattyú (WJ) és hidrofor tartály(membrános légüsttel)) Komplex házi vízmű rendszer nyomásfokozóval és elektronikus vezérléssel kifejezetten otthoni környezetbe, kiskertekbe. Rendkívül halk házivízmű rendszer beépített MC szivattyúval, Fluidcontorl elektronikus nyomás- és áramláskapcsolóval.

Szólj hozzá!

Címkék: víz családi ház szivattyú energiahatékonyság búvárszivattyú vízellátás hidrofor házi vízmű Grundfos Pedrollo Wilo

A bejegyzés trackback címe:

https://hazivizmu.blog.hu/api/trackback/id/tr325171206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása